Markkinoinnin palvelut

Mika Lilja, senior AD, pääsuunnittelijamme 

Olemme verkkoyhteisö. Emme usko kiinteisiin toimitiloihin, jotka tuottavat paljon kustannuksia mutta eivät tuota lisäarvoa. Se on nykyaikaa.

Kunnioitamme kaikkien työaikaa, jonka voi käyttää paremmin kuin seurustelemalla toimiston neukkarissa. Säästyy siis aikaa ja kustannuksia. Tästä syystä olemme varsin kustannustehokkaita.

Palvelemme koko markkinoinnin sektorilla.

Printti
Perinteinen printti toimii ja on voimissaan kun se tehdään oikein. Huoliteltu, loppuun asti hiottu sisältö erottuu edukseen ja jättää painavan muistijäljen.

Brändit ja konseptit
Kaikilla yrityksillä on brändi. Millainen se sitten on ja mistä se viestii on toinen asia.

Vahva ja tunnistettava identiteetti 
on tehokas erottautumiskeino, joka kannattaa hyödyntää. Identiteetti näkyy johdonmukaisesti kaikessa, valomainoksista lomakkeistoon ja messuosastoista presentaatioihin.

Digimarkkinointi 
on tuloksellista, kun sitä tehdään suunnitelmallisesti, asiakasymmärrystä unohtamatta. Tarjoamme johdonmukaista tekemistä somekanaviin sekä verkkosivujen, mobiilisovellusten ja sähköpostisuorien suunnittelua.

Laadukkaat valokuvat 
rakentavat toimivan idean ja sisällön ohella mielikuvaa yrityksestäsi. Jatkuvasti kasvavan tietotulvan keskellä kuvien merkitys vain kasvaa. Me teemme henkilö-, tuote- ja ruokakuvauksia sujuvasti ja ammattitaidolla.

Äänimaailma
Radiomainoksia ja spiikkausta.

 

Lähetä yhteyslomake
niin päästään alkuun